Днес се изиграха първите двубои от 1/4-финалите в Лига Европа. В

...
Днес се изиграха първите двубои от 1/4-финалите в Лига Европа. В
Коментари Харесай

Всички резултати от първите 1/4-финални двубои в Лига Европа

Днес се изиграха първите двубои от 1/4-финалите в Лига Европа. В тях се получиха се и някои доста изненадващи и любопитни резултати.

Безспорно, най-голямата сензация се получи на " Анфийлд ", където Ливърпул позволи шокираща загуба с 0:3 от Аталанта. След това проваляне възпитаниците на Юрген Клоп са с единия крайник отвън шампионата и ще би трябвало да създадат следващо европейско знамение в реванша в Бергамо, в случай че желаят да продължат напред.

 В напълно италианския конфликт сред Милан и Рома също успеха бе за гостите. Вълците завоюваха дуела на " Сан Сиро " с минималното 1:0 след попадение на Джанлука Манчини в 17-ата минута. Все отново конфликтът по никакъв метод не е решен и " росонерите " не трябва да бъдат отписвани за реванша на " Олимпико ".

Най-вероятният нов първенец в Бундеслигата Байер (Леверкузен) трябваше много да се потруди в семейството си на Уест Хем. " Аспирините " въпреки всичко съумяха да стигнат до триумф с 2:0 в края на мача, с който ще имат удобна преднина преди реванша в Лондон.

Интересен конфликт се получи в Лисабон, където Бенфика надигра Олимпик (Марсилия) с 2:1 и си обезпечи нежно преимущество преди гостуването на " Велодром ". Голът, който французите означиха, обаче резервира очакванията им, че те имат късмет да извърнат нещата в своя изгода пред правилните си почитатели в реванша.
 Ливърпул - Аталанта 0:3 в мач от Лига Европа
Аталанта шокира Ливърпул посред " Анфийлд "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР